Uusi toimisto - Uusi sisustus

 

Kaupallisessa yhteistyössä: Veke.fi

Vaikka olen ollut melkein vuoden päivät täyspäiväinen yrittäjä, on toimistonani tähän asti toiminut keittiömme pöytä. Asialle on pitänyt jo pitkään tehdä jotain, sillä keittiönpöydän toimiessa työtilana, lounaspaikkana ja dinneripöytänä illalla ystävien kanssa, on keittiössä vallinnut lievä sekasotku ja töihin keskittyminen on tuntunut toisinaan mahdottomalta. Siksi hihkuinkin ilosta, kun sain vihdoin muuttaa toisen makuuhuoneemme omaksi toimistokseni. Tähän asti huone on toiminut mieheni toimistotilana ja myös näyttänyt siltä. Huoneen on täyttänyt kamerakalusteet sun muut mediatarvikkeet, eikä huonetta ole päässyt sisustamaan työpöytää pidemmälle. Huoneen siirtyessä omaksi toimistokseni, sain samalla laittaa koko huoneen sisustuksen täysin uuteen uskoon.

Pääsin valitsemaan Veken Kalusteen laajasta valikoimasta itselleni sopivia sisustuselementtejä toimistohuoneeseeni. Selattuani Veke.fi -verkkosivuja valikoitui ihanasta valikoimasta muutamia ajattomia malleja sekä värejä uuteen toimistohuoneeseen. Omaksi lemppariksi valikoitui kuvissa näkyvä ihana Annon Mukula villastuktuurimatto. (Vinkki; matto näyttää olevan juuri alennuksessa Veke.fi -verkkosivuilla!) Valitsin väriksi luonnonvalkoisen ja se sopii aivan täydellisesti huoneeseen tuoden avaruutta värillään. Rakastan maton kuosia ja tunnetta jalanpohjissa, kun matolla kävelee. Aivan kuin maton pienet mukulat hieroisivat jalkapohjia hellästi. Veken Kalusteen valikoimasta löytyy iso valikoima tuotteita Annon tuotekategoriasta, josta löysinkin kuvissa näkyvät Annon Hiekka koristetyynyn- ja Hiekka huovan, jotka sopivat täydellisesti yhteen Annon villastruktuurimaton kanssa. Koristetyynyn ja huovan väriksi valitsin maton mukaisesti myös luonnonvalkoisen. Annon villastruktuurimattoa, koristetyynyä ja huopaa on saatavilla myös toisissa väreissä Veken nettisivuilla.

Huoneen katseenvangitsijaksi valikoitui Veken laajasta lattiavalaisin valikoimasta kuvissa näkyvä mielettömän tyylikäs Trio Chewy lattiavalaisin. Olen etsinyt Trio Chewy lattiavalaisimen kaltaista valoa pitkään, eikä mikään ole miellyttänyt silmääni täysin. Tämä lattiavalaisin oli vihdoin juuri täydellisen kokoinen ja sävyinen uuteen työhuoneeseen ja tuo huoneeseen toivottua näyttävyyttää muun sisustuksen ollessa hillitympi. Myös lattiavalaisinta on saatavilla toisessa värissä. Olen ehdottomasti visuaalinen ihminen ja työhuoneen sisustuksen ollessa kunnossa, on sielä paljon mielekkäämpää tehdä töitä sekä keskittyä. Myös keittiönpöytä on saanut tarkoituksensa takaisin uuden työhuoneen käytön myötä. Olisi ihana kuulla mitä pidätte työhuoneen uudesta sisustuksesta?

VeeraSignature.png