Tanzania in Photos

 

Ihanaa perhjantaita kaikille! Tänään kirjoittelen Meksikosta hotellimme poolin ääreltä. Mieheni on täälä työreissulla muutan päivää ja minä mukana, sillä kiersimme tänne Kanadan kautta mieheni perhettä moikaten. Lentokoneessa matkalla Meksikon rannikolle selailin muutaman viikon takaisia kuvia Afrikan reissulta. Afrikassa kameraa tuli käytettyä niin ahkerasti, että kaikkia kuvia on mahdotonta jakaa . Hyvin otetut kuvat kertovat tarinan monesti paremmin kuin sanat (yksi niistä syistä miksi rakastan valokuvausta). Kaikkea Afrikassa kokemaamme tuntuu mahdottomalta pukea sanoiksi, joten ajattelin jakaa ison kasan kuvia Tanzaniasta teidän kanssa, jossa vietimme suurimman osan matkasta. Tässä siis 30 suosikki kuvaani. Ps. Todella monet teistä on kysynyt vinkkejä safariin liittyen, joten kirjoittelen pian safari quiden tänne blogin puolelle.

Happy Friday to you all! Today I am writing beside the hotel pool here in Mexico. My husband is here for a work trip, and I was able to join along, as well as detour through Canada to visit Teppo’s family. As we were flying to Mexico, I had some time to look through our Africa photos from our trip a few weeks back. On our trip to Africa, we shot so many photos that it’s almost impossible to share them all. A well taken photo can often tell the story better than words itself (one reason why I love photography). All that we experienced in Africa can be hard to put in words, so I thought I would instead share a whole bunch of photos from Tanzania, where we stayed most of the time. So here it is, 30 of my favourite photos from Africa. Ps. Many of you guys have asked questions regarding the Safari, so I will write a blog post about it soon!

Niinkuin kuvat kertoo, matkan rikkain kokemus oli tavata monta uskomatottoman upeaa ja niin monin tavoin rohkeaa ihmistä. Jokainen kohtaamamme persoona oli sanoinkuvaamattoman iloinen ja kyläläiset valtavan vieraanvaraisia köyhyydestä huolimatta. (Ps. Tulkkimme kysyi jokaiselta kuvattavalta luvan kuviin, joihin paikalliset suostuivat ilomielin. ) Ihanaa viikonloppua kaikille! x

As you can tell from the photos, the richest experiences came from all the incredibly amazing and brave people we met. Every person we encountered were so indescribably joyful and hospitality, no matter what their circumstances. (Ps. our translator and host asked for permission from every child and adult to take their photo, which they gladly said yes.) Have a great weekend everyone! x

VeeraSignature.png