Dubai: 8 Things You Don't Wanna Miss in Dubai

 

Dubai on ihan mielettömän upea paikka ja sieltä löytyy kaikkea mitä vain kuvitella osaa. Säästääksenne Dubaihin matkustajien aikaa ja vaivaa, halusin oman reissumme päätteeksi koota teille yhteenvedon omista lemppari nähtävyyksistä ja aktiviteeteista Dubaissa. Tämä oli toinen kertani Dubaissa ja edelleen olisin valmis lähtemään uudelleen!

Dubai is an amazing city and you can pretty much see and do everything imaginable. In order to save you time on your trip to Dubai, I thought Id gather a list of my favourite sights and activities. This was my 2nd time in Dubai and Im still more than willing to go again!

Go see the most Magical Sunset at Four Seasons Hotel

Four Season hotellin kattoterassin näkymä on henkeäsalpaavan upea. Horisontissa näkyy koko Dubain keskusta ja toisella puolella rakennusta voi ihailla mereen putoavaa aurinkoa. Paikalle kannattaa mennä hyvissä ajoin ennen auringonlaskua, sillä paikka tuntui olevan hyvinkin suosittu ja auringonlaskun ollessa parhaimmillaan paikka on täynnä turisteja sekä paikallisia. Paikka toimii kattoravintolana, mutta myös pelkkien drinkkejen nauttiminen on yleistä.

The view from Four Season’s sky view terrace is breath taking. Along the horizon you can see all of Dubai’s city skyline along with the beautiful ocean view. Make sure you go well before sunset in order to get a good spot as its really packed during sunset. The Four Season’s patio terrace is a restaurant, but buying just drinks is totally okay if your not wanting to spend a lot.

See the Sights from a Boat Tour

Dubai Marinasta lähtee paljon erilaisia sekä eri budjettiin sopivia veneajeluita, joista Dubain pääsee näkemään upeasti vedestä käsin. Erityisesti matkustajille, joille Dubai on jo ennestään tuttu, tämä voi olla kiva uusi näkökulma Dubaihin. Jos budjettia riittää, on luksusjahdit brunsseineen vesillä myös aivan upea kokemus.

From the Dubai Marine, there are numerous different boat tours that you can take varying in length, and budget. On these tours, you get to see the most beautiful views from the water. Especially for those of you who have been to Dubai before, taking a boat tour can give you a whole other perspective of Dubai. If your not worried about your budget, go and take a luxurious yacht ride and enjoy brunch on the waters, the perfect day spent in Dubai!

Bargaining at the Souks

Dubain modernin keskustan sekä pitkien hiekkarantojen lisäksi, Dubain reissu ei olisi täysi ilman mausteostoksia kiireisillä marketeilla. Dubain marketit - Soukit, ovat paras paikka ostaa Itämaisia matkamuistoja ja eksoottisia maustetta kotiin tuotavaksi. Jos haluaa päästä aidoille marketeille, kannattaa matka tehdä Dubain vanhan kaupungin alueelle, vaikka Soukkeja löytyy muistakin kaupungin osista, kuten Jumeirahin alueelta.

A trip to Dubai isn’t complete unless you go and explore the busy markets and buy your favourite spices. Dubai’s markets - souks, are the best places to buy middle eastern souvenirs and spices to bring back home. If you want the true genuine experience, make sure you travel to Dubai’s old town and explore the streets, even though you can find Souks in other areas like Jumeirah.

Spend one day at one of the luxcury spas

Jos jossain, niin Dubaissa pienestä extra luksuksesta kannattaa maksaa, sillä kaikki on aina viimeisen päälle upeaa. Niin arkkitehtuuri, palvelu kuin myös kokemukset ovat Dubaissa aina ykkösluokkaa. Yksi ihana tapa viettää rentouttava lomapäivä, on viettää iltapäivä yhdessä Dubain upeista kylpylöistä. Monista hotelleista löytyy itsestään spa, joten kannattaa tsekata oma hotelli ensin, mutta muutamia takuuvarmoja ovat ainakin Talise Ottoman Spa, One & Only Spa Royal Mirage Resortissa ja oma lempparini taianomaisessa Talise Spa Burj Al Arab Hotellissa.

If theres one place you should splurge, its when your in Dubai. Everything in Dubai is next level when it comes to quality and experience. Everything from the architecture, and service is all first class. One of the best ways to relax and enjoy your afternoon on your holiday is to go to the spa. The Talise Ottoman Spa, One & Only Spa Royal at the Mirage Resort, and my own favourite, Talise Spa at the Burj Al Arab hotel are all worth checking out.

Day Trip to Abu Dhabi - Visit Sheikh Zayed Mosque

Tarviiko tätä nähtävyyttä edes perustella. Sheikh Zayed Moskeija on yksi upeimmista paikoista mitä olen ikinä nähnyt. Monilta Dubain matkailijoilta Sheikh Zayed Moskeija jää näkemättä, sillä se sijaitsee Abu Dhabissa, reilun tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Dubaista Sheikh Zayed Moskeijaan järjestetään monia eri matkoja, monien eri matkanjärjestäjien kautta. Jos yhteisretket eivät ole juttusi, voit ottaa julkisen bussin Dubaista Abu Dhabiin ja Abu Dhabin päässä taksin Moskeijalle. Nopein ja näin ollen hintavin tapa on napata taxi suoraan hotellilta aina Sheikh Zayed Moskeijalle. Erityisesti jos kyydissä on useampi henkilö, matkan hinta ei tule liian kalliiksi. Myös itse moskeija on täysin ilmainen, joten muita kustannuksia reissusta ei tule.

Do I even need to convince you about this? The Sheikh Zayaed Mosque is one of the most beautiful places Ive ever seen. For many who visit Dubai, they miss out as its in Abu Dhabi, which is about a one hour drive from Dubai. From Dubai, there are numerous different ways that you can travel to the mosque. If going on group tours isn’t your thing, its actually quite easy to just jump on the local bus to Abu Dhabi, and grab a taxi straight to the mosque. If your not worried about the cost, the easiest and most convenient way is to simply grab a taxi and go straight to the mosque, as many have set rates for this kind of trip. Especially if you have many people going, it ends up being quite affordable if your splitting it between 3 or 4 people. The mosque itself is free, meaning there aren’t any other costs other than for travel.

Have lunch at the Arabian Tea House

Olin lukenut muutamista blogeista ja eräs paikallinenkin vinkkasi Arabian Tea House ravintolasta ennen matkaamme. Alkuperäinen ravintola sijaitsee vanhan Dubain alueella ja on kuvien perusteella varmasti pienen matkustamisen arvoinen. Meidänkin suunnitelmissa oli suunnata alkuperäiseen ravintolaan, mutta satuimme kävelemään juuri lounas aikaan Jumeiran alueella sijaitsevan samaisen ravintolan ohi ja päädyimme lounastamaan sinne. Paikka oli täynnä paikallisia sekä turisteja ja ruoka oli parasta idänmaan ruokaa, jota koko Dubain matkalla maistoimme! Perinteistä ja täynnä makuelämyksiä! Ravintolasta saa terveellistä ruokaa aamusta iltaan ja sisustus sopii tyyliin täydellisesti. Tämän ravintolan pitäisi olla kaikkien Dubaihin matkustavien ykkösravintolana.

I had read from a few blogs, and heard from locals in Dubai that the Arabian Tea House is one restaurant that everyone must visit. The original location is located in the old part of Dubai, and based on the photos, it definitely looks worth visiting. We were planning on going to the original location, but we ended up walking in the Jumeriah area and walked totally by accident the exact same restaurant so we decided to have lunch. The restaurant was full of locals and tourists, and it was the best middle eastern food we’ve ever ate! It was traditional and so delicious. Theres numerous healthy dishes you can choose from, and the interior decorating was on point. This restaurant should be every tourists number one destination.

Explore the Miracle Garden

Myönnän Dubain Miracle Garden olevan turistirysä, mutta samalla niin mielettömän upea, etten jättäisi sitä mistään hinnasta väliin. Ajoitimme vierailun aivan aamulle ja olimme jo porteilla kun paikka aukesi. Näin saimme kiertää koko puutarhan rauhassa ja napsia kuvia ilman kymmeniä ihmisiä jonottamassa samaan spottiin. Iso puutarha tulee kierrettyä myös paljon nopeammin, kun ihmisiä ei ole vielä nimeksikään paikalla.

I must admit that the Miracle Garden is a tourist trip, but at the same time it was so incredibly beautiful, that I wouldn’t miss it in a heartbeat. We made sure to visit early in the morning just as the garden was opening. That way we were able to walk around, explore and grab some photos before all the crazy tourists arrived. As well, its much faster and more convenient to walk around when your not being bombarded by people.

See the Fountain Show

Parasta viihdettä iltaisin! Dubain suihkulähde show on mielestäni Dubain upein nähtävyys. Kävimme katsomassa musiikin tahtiin tanssivia suihkulähteitä peräti kolmena iltana viikon aikana, ja parina kertana tuli katsottua muutama showta peräkkäin. Suihkulähde show esitetään moneen eri musiikkiin ja jokainen show on omanlaisensa. Musiikki ja valot tekevät koko setistä uskomattoman kokemuksen. Pro tip; Vieressä olevan Dubai Mallin Apple liikkeen kakkoskerroksesta on hyvät näköalat syuihkulähteille ja avonaisten ikkunoiden johdosta musiikki kuuluu sisälle asti. Näin pääset nauttimaan showsta ilman valtavaa väen tungosta.

The best entertaining for the evening! Dubai’s fountain show is one of my favourite sights to see. We went and watched the show 3 different nights in just one week, and each time we would watch numerous shows back to back. The Dubai fountains move and dance to the beat of numerous songs all night long, so you can be sure that its gonna be different every time. The music and lights make the show unforgettable! Pro tip, if you go to the Apple store in the Dubai mall, theres windows on their 2nd floor and you can get some of the best views of the fountain show. Not only great views, but as well you can escape from the crowd.

VeeraSignature.png