Dreams Don't Happen Without Sacrifice, Switzerland

 

Greetings from the mountains! About a week ago we had the opportunity to travel for our first time ever to Switzerland for a work trip. These are those pinch yourself moments in life where you think, can this be for real that we get to work and travel to such beautiful areas of the world.

The goal was to leave early in the morning with our new friends Leon and Tirza who we had met recently through instagram. Unfortunately their children became sick a few days before the trip, and our couples trip ended up with just three of us.

Terveisiä vuorilta! Reilu viikko sitten päästiin käymään ensimmäistä kertaa Sveitsissä mieheni kanssa työn merkeissä. Itselle nuo reissut ovat vielä silloin tällöin niitä epätodellisia hetkiä jolloin täytyy nipistää itseään, että voi oikeasti uskoa olenvansa keskellä vuoria työn parissa, jota rakastaa. 

Matkaan oli tarkoitus lähteä aikaisin aamulla uuden ystäväpariskunamme kanssa. Leoniin ja Tirzaan olimme tutustuneet työn tiimoilta vain muutama viikkoa aijemmin somen kautta. Harmiksemme ystäväpariskunnan pienet lapset tulivat toivottoman kipeiksi juuri ennen lähtöaamua, jonka vuoksi matkaan lähti neljän sijaan vain kolme. 

After a few hours of driving we begun to arrive at our destination and it was complete awe and wonder. How in the world can a place be so beautiful! It totally felt like I was in the middle of Sound of Music’s filmset.

Parin tunnin ajelun jälkeen alettiin saapua pikkuhiljaa määränpäähän ja ihmettelemiselle ei ollut loppua. Miten joku paikka maan päällä voi olla näin upea! Aivan kuin olisimme ajelleet keskellä Sound of Music elokuvan maisemia. 

This trip to Switzerland had been long awaited for, and the mountains and views didn’t disappoint. But as amazing as the mountains and new friends were, I still wanted to give you a few honest insights of the trip. This trip was a work trip, which meant that the whole day we spent taking photos and shooting video. After a long day of travelling and shooting we finally arrived to the glass container, which we would stay the night. As we settled in, all three of us opened our laptops and began working away on all the day’s footage. You can only imagine how exhausting this can be.

Tätä reissua Sveitsiin oli odotettu pitkään ja niin ihanat kuin maisemat ja uudet ystävät olikin, haluan jakaa teille muutaman rehellisen ajatuksen reissumme takana. Reissuun lähdettiin tekemään töitä ja niin paljon kun rakastankin kuvaamista (miehestäni puhumattakaan), oli meidän koko reissu täyttä duunin painamista lomailun sijaan. Pitkän kuvauspäivän päätteeksi päästyämme kauniille lasikontille, jossa vietimme yön, kaikki kolme avasimme läppärit ja aloimme työstämään päivän matskuja.

Hopefully you don’t get me wrong, I’m so thankful that I have been able to travel and work in the most amazing destinations. But I guess my desire is to enlighten you into what goes into a trip like this, the hours of enjoyment but as well the long hours of working hard. In my life Im dreaming for big things, but sometimes my own dreams feel like there crushing me. But on the other side of the coin, they can motivate me and give me that little kick in the butt to keep going. Switzerland left us with many amazing memories, and new friends, but as well new ideas and motivation. I realised from watching my husband and Leon work their magic, that achieving your dreams requires hard work and sacrifice. Its impossible for anyone to reach their goals quickly and easily. Don’t just stand still when it comes to your goals and be overwhelmed. Instead, start somewhere, don’t give up! From my experience, when you just take one step forward at a time, life starts to pay off.

So all in all, Switzerland was amazing, but at the same time tiring. No matter how much you love your work, at times, it can feel tiring. But at the end of a hard work day, what motivates you is that the dream you set out to accomplish, is slowly beginning to come to fruition.

Hopefully we will have the opportunity to go back to Switzerland one day and have a holiday. Perhaps we’ll even adventure to Switzerland’s neighbour, Austria.

Have a great week everyone! xx

Toivottavasti et ymmärää minua väärin, rakastan sitä minkä parissa olen saanut työskennellä yhä enemmän ja enemmän viimeaikoina ja olen enemmän kuin kiitollinen kaikista upeista mahdollisuuksista mitä se on avannut. Jokainen samalla alalla oleva voi kuitenkin varmasti samaistua kanssani, kun sanon että unelmaduunikin tuntuu joskus vain raskaalta duunilta. Kauniiden kuvien ja hyvän materiaalin saavuttaminen vaatii paljon muutakin kuin vaan picnicistä nauttimistan vuoren päällä. Unelmoin suuria ja joskus unelmani saavat minut musertumaan niiden tuntuessa täysin ylivoimaisilta. Pääsääntöisesti ne kuitenkin motivoivat minua jatkamaan eteenpäin ja antavat lisäpotkua. Sveitsin reissusta mielettömien maisemien ja uusien ihanien yhstävien lisäksi käteen jäi suuri määrä motivaatiota. Unelmien saavuttamiseksi on aina tehtävä töitä. Todella harvoin kukaan saavuttaa mitään helposti tai nopeasti. On turha jäädä unelmien kanssa seisomaan paikalleen vain, koska ne tuntuvat liian isolta vuorelta saavuttaa. Aloita jostain, äläkä anna periksi. Omasta kokemuksesta voin luvata, että kova työ loppujenlopuksi palkitaan. 

Niin, Sveitsin reissu oli huikea, mutta uuvuttava. Työ kuin työ voi olla joskus raskasta, vaikka sitä kuinka paljon rakastaakin. Jaksetaan kuitenkin painaa eteenpäin. Palkintona lopussa seisoo usein saavutettu todellisuus, joka joskus oli vain pieni haave mielessä. 

Toivottavasti palaamme Sveitsiin pian ihan vain loman merkeissä ja myös naapurimaahan Itävaltaan olisi ihana pistäytyä. 

Hyvää viikkoa kaikille! xx

VeeraSignature.png