Italy in 30 Photos

 

Huhhuh mikä reissu Italiassa takana. Kuvia tuli otettua matkan aikana niin paljon, että pelkästään niiden läpi käymiseen kului viikon päivät. Pakko myöntää, että Italia yllätti minut täysin monipuolisuudellaan. Maasta löytyy kiehtovaa kulttuuria ja historiaa, toinen toisiaan kauniimpia näköaloja, valokuvamaisia auringonlaskuja ja vieläpä hyvät ystävämme asuvat Roomassa, joka tekee Italiassa matkaamisesta niin paljon hauskempaa ja helpompaa. Kuvat ovat pääosin Rooman, Amalfi Coastin, Tuscanyn ja Florencen alueelta. Niiden järjestelyssä postauksiin asti lienee vierähtävän hetki, mutta olen todella innoissani päästessäni jakamaan omat Italia vinkkini ja kokemukseni teidän kanssa. Mitkä on teidän lemppari kohteita Italiassa? Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa. Hyvää viikkoa kaikille!

What an amazing trip we had in Italy. We took so many photos that it literally took weeks just to go through all the photos and choose my favourites. I must admit, Italy exceeded my expectations in so many ways! The country is full of culture and history, amazing views, and the most picturesque sunsets. As well, an added bonus was having our good friends live in Rome who made the experience all the more easier and fun. The photos above are mostly from Rome, Amalfi Coast, Tuscany and Florence. Im planning on posting a separate blog post from each city, but it will take some time so be patient! Im so excited to share all my experiences from Italy with you guys, and as well to give some tips of what to do and where to go. For those of you who have been in Italy, what have been your favourite places? Good bye for now, have a great week guys!