First of September

 

Summer is a season that we always excitedly anticipate, but when autumn arrives, its nice to change the wardrobe and start wearing wool sweaters and boots again. Autumn and the back to school feels always brings a new excitement. Once again routines start to form, and everyday life is back in full swing. Gym memberships become active again, and motivation to accomplish new tasks returns. As much as I love travelling & working with my husband, its nice that there finally over! Last night we flew home from beautiful Switzerland which Ill be for sure posting about soon in the upcoming days.

Niin paljon kun kesää aina odottaakin, syksyn saappuessa mieli tekee jo vetää neuleita ja maihareita päälle. Syksy ja uusi vuodenaika tuo itselleni uudenlaista puhtia. Tuntuu, että arki alkaa rullaamaan taas normaalimmin, jääneestä sali jäsenyydestä saa oottaa uudelleen tosissaan kiinni ja motivaatio pitkän kesän jälkeen on korkealla. Niin, arki ja sen tuoma rytmi on ollut paljon mielessä viime päivinä. Rakastan matkustamista ja mieheni kanssa yhteisiä työkeikkoja ulkomailla, mutta näin elokuun lopussa olen onnellinen, että kesän matkat ovat nyt ohi! Lensimme eilein myöhään illalla kotiin upeasta Sweitsistä, josta postailen varmasti kuvia tänne blogin puolelle tulevina päivinä.

Its always nice that autumn revolves around the simple everyday things, enjoying your own home, being surrounded by family and friends. When I look at the calendar, overseas trips are much less, which is definitely needed at this point. Instead we plan on exploring and doing road trips around Finland and the nordic countries instead. This autumn, is going to bring much anticipated peace and quiet, enjoying everyday life in Finland. So bring on the chilly evenings and everyday life Autumn!

On ihanaaa, että syksymme tulee pyörimään pitkälti arjen, oman kodin, perheen ja ystävien ympärillä. Kun katson kalenteria, ulkomaan matkat syksylle ovat tarpeellisen vähissä ja sen sijaan muutamia kotimaan roadtrippejä on tiedossa. Yay! Meidän syksy tuo siis pitkään kaivattua rauhaa ja oman turvallisen arjen ympärillä pyöriviä päiviä. Niin, syksy ja sen tuomat viileät illat sekä arki on tervetulleita.

VeeraDash copy.png