Kuulumisia Italiasta

 

Enpä olisi ikinä uskonut, että Helsingistä Italiaan lentäminen tulisi kestämään yli vuorokauden. Heräsin aamulla aivan liian aikaisin varmaan innostuksesta johtuen ja pian olin jo lentokentällä malttamattomana odottamassa koneen lähtöä. Parin tunnin odotus ja innostus muuttuivat nopeasti kuitenkin isoon pettymykseen ja pitkään odotukseen, sillä ensimmäinen lentoni oli muutaman tunnin myöhässä. Tajusin heti, että tämä tarkoittaisi toisen ja viimeisen lennon missaamista määränpäähän Florenceen. Itkuhan siinä meinasi tulla kun yksin yritin selvitellä mahdollista korvaava lentoa määränpäähän. No, muutaman (kymmenen) puhelun lälkeen sain järkättyä itselleni uudet lennot yhtiön pussista. Yhden lisälennon sijasta sainkin kolme ja määränpäähän saavuin vuorokauden myöhemmin. En tietenkään ollut pakannut mitään tarpeellista käsimatkatavaroihini, sillä tämä neiti ei osannut kuvitellakaan jatkolennolta myöhästymisen olevan mahdollista. Seuraavalla kerralla varmasti viisaampi.

I would've never thought that flying from Helsinki to Italy would have taken over 24 hours. The day started with me waking up way too early because I was so excited to finally head to Italy, but quickly my excitement turned into disappointment as I realised my plane was a few hours late. Immediately I realised that meant I would be as well missing my connecting flight to Florence. In the midst of all the stressfulness, I almost started crying trying to figure out how I would get to Florence if I missed my connecting flight. After a many calls back and forth between airlines, I was given a new route, meaning I would arrive in Florence after 3 extra flights, and 24 hours of travelling. Of course I did not even expect that missing my connecting flight was possible, which mean I had not packed any of my necessities in my handbag. Next time Ill make sure I'm wiser!

Helpotus oli suuri Italiaan saavuttuani. Näitä maisemia kelpaa kyllä katsella vaikka päiväkausia. Ihastuttavia kivilinnoja korkeiden kukkuloiden päällä silmänkantamattomiin. Florencesta olemme jo jatkaneet matkaa eteenpäin kohti Roomaa ja myöhemmin etelää. Instagramin kautta pääsee seuraamaan enemmän ajankohtiasia kuulumisia. Toivottavasti loppumatka sujuu ilman sen suurempia mutkia.

My mood quickly changed when I arrived in Italy. Seeing the beautiful views of the country, with its old castles on top of the hilltops, was breathtaking. We enjoyed being in Florence, and now we are travelling towards Rome, and as well the South. Feel free to follow my trip through Instagram to be more up to date with my travels. Hopefully the end of my trip will go smoothly without any bumps on the road.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!  Xx

Have a lovely week everyone! xx