Summer's Best

 

Ah, nature! Theres no better place to relax. In the midst of this summers crazy travel schedule, theres nothing better than a few days at the cottage to enjoy the peace and quiet and nature. We spent a few days with my husband during the middle of the week enjoying the cottage and each other's company. Its such a pleasure to just enjoy being in the nature, and just be still and relax. You so quickly forget all the stress and busyness of life.

Ah, luonto! En tiedä parempaa paikkaa rentoutua. Kaiken tämän kesän matkustuksen keskellä pari päivää mökillä ja luonnossa tekee ihmeitä. Vietimme mieheni kanssa keskellä viikkoa pari päivää mökillä vain toistemme seurasta nauttien. Parasta on, kun saa olla keskellä luontoa ja aika vain pysähtyy ja kaikki stressi ja kiire unohtuu hetkeksi. 

We packed our kayaks with summer's best treats and a picnic blanket, and set off for an adventure. The moment was perfect, kayaking with your best friend, in the middle of the lake, enjoying the last minutes of sunset. On the other side of the lake you could see cottage's enjoying a bonfire, and hear the sounds of guitars echoing across the lake. What else do you need to enjoy life.

Kajakit pakattuina viltillä ja kesän parhailla herkuilla. Luonnon rauhallisuus, vain minä ja kajakkikaverini keskellä järveä, jonne aurinko on juuri laskeutumassa. Toiselta rannalta näkyy jonkun sytyttämä nuotio ja kitaran säestyksellä soitetut nuotiolaulut kaikuvat vettä pitkin. Mitä muuta ihminen voisi kaivata. 

A few friends came and spent the evening with us, and the hours just flew by as we went sauna, hot tubbing and enjoyed eating and playing games. I don't know about you guys but I find a cottage trip during the middle of the week, the perfect antidote for stress. On our way home, I found myself full of energy and excitement once again. Have a great week everyone! xx

Muutama ystävämme tulivat viettämään iltaa seuraksemme ja tunnit kuluivat aivan huomaamatta saunoen, paljuille, hyvän ruuan ja pelien lomassa. Huomaatteko te rentoutuvanne mökkeilessänne? Itse huomaan tällaisten extempore keskellä viikkoa mökkireissujen olevan juuri sitä parasta lääkettä stressille. Kun taas sitten on aika palata kotiin arjen keskelle, virtaa ja innostusta löytyy jotenkin kummasti paljon enemmän. Voimia kaikille ensi viikkoon! xx

Ps. These photos were taken in Canada during our trip in May. This cottage trip was all about relaxing and enjoying life without a camera.

Ps. Nämä kuvat napsimme Kanadassa toukokuussa vierailessamme. Tämä mokkireissu meni virkistävästi täysin ilman kameraa.