5 Reasons Why Running Fits Travelling Lifestyle

 

Now I might not be one of those super exercise junkies, but I definitely do enjoy my weekly workout.  After a workout, Im always in such a good mood and feel so energised. This is probably one of the main reasons why I consistently go running. I love having a consistent routine in my week of going for runs. I often notice that if I miss one run, its so easy to miss the next, and then in a short matter of time you find yourself just on the couch. Running has been my saving grace, especially in the midst of a busy day, as I don't always have time to get myself to the gym.

Rakastan urheilua yli kaiken hyvällä maulla ja joskus ehkä hieman totisemminkin. Lenkin jälkeinen energisyys ja hyvä olo on yksi parhaista tunteista mitä tiedän ja varmasti myös yksi iso motivaation lähde urheilun suhteen. Pidän rutiineista ja niiden tuomasta rytmistä arkeeni. Kun on kyse urheilusta, tuntuu että rutiinit ovat entistä tärkeämpiä itselleni. Kun yksi treeni jää välistä, jää helposti seuraavakin ja tuo alamäki päättyy usein totaaliseen sohvalla löhöilyyn, kunnes saan itseäni taas niskasta kiinni. Lenkkeily on ollut oma pelastukseni urheilun suhteen erityisesti matkustaessa tai muuten vain kiireisinä päivinä, kun salille ei ole ollut aikaa lähteä tai kun salia ei ole ollut saatavilla.

1. You can go running wherever and whenever. It doesn't matter whether your home or on a trip visiting a metropolitan city, you can always go run. Even on a short weekend trip, its easy to grab your running shoes along. Its not like a gym or workout class where you gotta go at a certain time or certain place, running you can do anywhere and anytime.

  1. Juoksemaan pääsee missä vaan ja milloin vain. Ei ole väliä oletko kotona tai matkalla maailmanympäri. Viikonloppureissullekkin on helppo heittää juoksukengät laukkuun mukaan. Juokseminen ei myöskään katso aikaa, toisin kuin monet salit tai ryhmätunnit.

2. You don't need anything extraordinary when it comes to running wear. All you need is running shoes. When travelling, its easy to pack your running shoes along with your running clothes and fit it into your suitcase.

2. Sen kummempia treenivälineitä ei tarvita. Pelkät juoksukengät riittää. Tämä mahdollistaa juoksuharrastuksen myös matkoilla treenikenkien mahutessa laukuun kevyiden treenivaatteiden kanssa.

3. Running helps you increasing your bone strength and endurance. As you get older your bones get weaker and deteriorate slowly. As you run, each step causes a vibration which results in stronger bones, and prevents them from breaking. Travelling year round also doesn’t do good for the body, as your constantly sitting on planes, taxis and just hanging around. Its important to keep your body balanced, so instead of constantly sitting, why not go and take a run in the forest to counteract all the sitting.

3. Juokseminen parantaa luurakenteiden kestävyyttää ja vahvistaa luita. Vanhetessamme luustomme heikkenee ja haurastuu pikkuhiljaa. Juostessa jalkojemme lihakset saavat juoksuaskellusten seurauksena tärinää, joka vahvistaa luita ja ehkäisee niiden katkeilemista. Matkustaminen ympäri vuoden käy raskaaaksi koko kehollemme, sillä lentokoneissa, takseissa ja tapaamisissa istuminen on pitkälti vain paikallaan olemista. On tärkeää muistaa antaa istumiselle vastapainoa ja mikäpä sen parasta kuin vaikkapa metsässä epätasaisella maastolla juostu lenkki - luusto kiittää.

4. Running is an affordable way of exercising as you don’t need to invest a lot of money into gear or gym memberships. With constant travelling, gym memberships can easily go to waste if your not home enough to use them. By choosing to living an active lifestyle running, you can keep active, while saving money. Of course you should invest in good running shoes, and make sure they fit the build of your feet.

Juoksuharrastuksessa rahaa ei kulu sen kummemmin välineisiin kuin erilaisiin salijäsenyyksiin. Salikortti saattaa helposti mennä täysin hukkaan täyden matkustusaikataulun ohessa, joten rahaa säästyy, kun päättää treenata raikkaassa ulkoilmassa juosten salin sijasta. Toki hyviin juoksukenkiin kannattaa panostaa. On tärkeää löytää kengät, jotka ovat sopivat oman jalan rakenteelle.

5. If you have the energy, its easy to add to your run a light muscle workout. Theres no need to warm up, as you’ll already have warmed up from your run, and you can find tons of workout tips online on how to use only your body weight for your workout.

5. Juoksulenkin päälle on helppo vetää kevyt ylävartalon lihaskuntotreeni, jos voimia riittää. Sen kummempia lämmittelyjä ei tarvita, kun lenkki on alla ja netistä löytyy paljon hyviä treenivinkkejä oman kehon painolla treenaamista varten.

VeeraSignature.png