LOMAKUULUMISIA

 

Näiden kuvien tunnelma kuvastavat hyvin tämänhetkisiä tunnelmia. Vaikka en ole lähimainkaan näin trooppisissa maisemissa, iho on aivan yhtä palanut ja on ollut ihanaa päästä Torontoon lomalle perheen ja ystävien luokse. En ole oikeastaan ikinä ollut kaupunkimatkustaja, mutta pienemmästä kaupungista kotoisin olevana, on mukava silloin tällöin päästä kävelemään pilvenpiirtäjien väliin ja katsella niitä kotoa ikkunasta.

Viikonloppu vierähti mökillä kirjojen, saunomisen, hyvän ruuan ja seuran parissa. Rakastan mökkeilyä ja sen tuomaa etäisyyttä arkeen. Pari päivää ilman puhelinta luonnossa nauttien taitaa olla parasta mitä kesässä voi olla. Itse olin kuin pieni lapsi vesiskootterin ja kanoottien kanssa. Harvinaista herkkua itselle. Laitan viikonlopulta kuvia myöhemmin tällä viikolla. Hyvää Viikkoa kaikille! Xx

These pictures perfectly describe the feelings of this week. Even though I am not even close to tropical views, it has been so nice to enjoy holidays in Toronto visiting friends and family. I've never been much of a city traveler, but when you grow up in a small town in Finland, its always nice once in awhile to walk between the skyscrapers of a city, and admire them from your window.

This weekend is going to be a cottage weekend, full of sauna and swimming, eating and enjoying family. I love going to the cottage and the opportunity it gives to just get away, to distance yourself from everyday life's stresses. A few days without a phone, enjoying the nature is something that only summer can offer. Last time I felt like a little kid riding the jet ski and kayaking, laughing so hard and enjoying life. Ill make sure to post some nice photos from the weekend here later this week. Have a great week everyone! Xx