The Story Behind My Top 9 Instagram Photos

 

Vuoden tykätyin kuva on kyllä ansainnut tykkäyksens ja jää varmasti ikuisesti mieleen yhtenä eksoottisimmista paikoista, missä olen viettänyt yön. Yövyimme tässä lasikuutiossa yhden yön Sveitsin vuoristossa yhdessä sveitsiläisen ystävämme kanssa. Hänen koko perheestään tuli meille tärkeät ihanat ystävät matkan aikana.

One of the most liked photos of the year definitely deserves it and will be forever one of my favourite memories. We had the privilege of staying the night at one of the most exotic accommodations, a glass cube in the middle of the Swiss mountains. Along with us was our new Swiss friend and his family that became so dear to us during this trip.

Tämä kuvan on otettu Joulukuussa Dubaissa, Burj Al Arab hotellin taivaallisessa spassa. Vietimme Dubain reissumme parhaan päivän nauttien pitkästä hieronnasta sekä Saunomisesta ja uimisesta. Ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista. Haaveilen jo seuraavasta kerrasta!

This photo was taken in December on our trip to Dubai as we visited the Burj Al Arab hotel and their amazing spa. The best day of our trip was spent here enjoying a massage and going sauna and swimming. This was definitely one of the highlights of my year and Im already waiting to go back again!

Tämän kuvan nappasin kotiseudultamme Paukanevan pitkospuilta. Takana oli pitkä kylmä ja harmaa syysviikko ja päätimme lähteä extemporee nauttimaan luonnosta. Tänä syksynä taisin oppia nauttimaan luonnosta harmaan syksynkin aikana. Kuumaa juotavaa termarissa ja nuotion lämpöä syysiltana ei voita mikään.

I took this photo from a nearby forest in our city called Paukaneva boardwalk. We had just had a long cold and grey Autumn week and we decided to spontaneously go and enjoy the nature. This autumn I definitely learned to enjoy the nature despite its grey days. Nothing beats a thermos full of hot chocolate and a bonfire on a autumn evening.

Ystäväni löysi ihanan maissipellon läheltä heidän perhemökkiään ja lupautui nappaamaan minusta ja Teposta muutamat kuvat mökillä vierailumme aikana. Harvoin tulee tilanteita, että joku ottaa meistä yhdessä kuvia, joten tartuimme heti tilaisuuteen. Kesä oli jo lopuillaan ja ilma viileä ja kuvausten jälkeen oli ihana painua takaisin mökille lämmittämään saunaa. Rakastan kuvan tunnelmaa! Kiitos kuvasta Emilia <3

A friend of ours had found this amazing corn field near her summer cottage, and promised to take a few photos of my husband and I. Its such a rare occurrence that someone else is willing to take photos of us, so we decided to grab the opportunity. This photo was taken at the end of the summer, when the nights get cooler, meaning there was nothing better than going back to a warm cottage and going sauna. I love the feeling in this photo, thank you Emilia.

Tämän kuvan Teppo nappasi meidän “takapihalta”. Kävelemme melkein päivittäin takapihamme metsässä. Juttelemme ja nautimme vaan luonnosta tai lenkkeilemme sekä kesällä että talvella.

This photo was taken by my husband in our “backyard”. Almost daily we go and take a walk in these forests. We love to take walks and talk, or go for runs in the summer and even winter.

Koko vuoden paras eräilyretki! ja varmaan yksi suomen kauneimmista maisemista. Lähdettiin ruskan aikoihin ystäväpariskuntamme kanssa Konneveden kansallispuistoon nauttimaan ruskan väreistä. Ihania muistoja ja kova halu päästä uudestaa ensi vuonna.

This was one of the best camping trips of the year in the best views possible. We decided to go with a group of our friends to Konnevesi national park during Autumn to enjoy the Fall colours. These were great memories and I cant wait to go back and enjoy more next year.

Upein joulukuusi minkä olen nähnyt! Ja tottakai Dubaissa. Kävelimme joulukuusen ohi päivittäin hotellillamme, ja yhtenä ilta tullessamme takaisin illalliselta nappasimme jouluisen kuvan kuusen edessä, kun hotellilla on aivan hiljaista. Yleensä kuusen ympärillä oli nimittäin kymmeniä kuvanottajia.

This was one of the most beautiful Christmas trees Ive ever seen and of course it was in Dubai! We walked past this Christmas tree every day at our hotel and one night we decided to take some photos while it was quiet in the foyer. Usually there would be about 10 other people taking photos at all times.

Tämä kuva on samaiselta eräilyreissulta Konneveden kansallispuistosta. Nappasimme kuvan juuri ennen järven ympäri patikoimista. Kuva on seesteinen, mutta tunnelma sen takana ertittäin jännittynyt, koska olimme niin innoissamme tulevista maisemista, ettei kukaan olisi malttanut pysähtyä kuvaa varten.

This photo was taken as well from our trip to Konnevesi national park. We took this photo just before we hiked up to the top of the hill. This photo looks peaceful on the outside, but on the inside we were so excited about seeing the Fall colours from up top that we barely wanted to stop.

Saimme napattua tältä syksyltä vielä ruskakuvia aivan viimetipassa, kun tulimme reissusta kotiin ja lehdet olivat jo maassa. Sää oli jotenkin uskomattoman kaunis, kun ulkona satoi hieman, mutta samalla aurinko pilkotteli harmaan pilvipeitteen takaa.

This Autumn we had the opportunity to do a last minute photoshoot of the fall colours. We had just gotten back from a trip and most of the leaves had started falling, but it was the most beautiful day ever so we decided to go out. The weather was perfect, there was a little bit of a rain but at the same time the sun was peeking out from behind the clouds.

VeeraSignature.png