Uutta kotona: Desenion Sisustustaulut

 

In collaboration with Desenio

Tämä postaus ja sen tuoma yhteistyö ovat jotain, mistä olen hullun innoissani. Sain nimittäin valita Desenion nettikaupasta muutamat suosikkijulisteeni koristamaan meidän oman kodin seiniä. Julisteita selaillessa taisi mennä muutama tunti, sillä Desenion nettisivuilla ihania tauluvaihtoehtoja on aivan valtava määrä. Desenion sivut on pullollaan sisustusinspistä ja uusia ideoita kokoajan täydentyvän julistevaraston lisäksi. Sivustolta löytyy upeita graafisia, abstrakteja ja kauniita luontoaiheisia printtejä. Voi olla, että uusien taulujen myötä kodissamme menee jotain muutakin uusiksi.

Omaksi lemppariksini valikoitui tuo upea Love Warriors Fidelity Juliste ja sen viereen sopii mielestäni upeasti Capo D’opra juliste. Samalla seinällä olevat Be brave juliste, sekä Black Fade No1 juliste löytyy tästä sekä tästä.

This collaboration I have been very excited about. I had the privilege of choosing some of my favourite prints from Desenio’s website, which wasn’t easy as there were so many amazing ones to choose from. Desenio’s website is full of interior decorating inspiration, and they are constantly updating with new prints and ideas to choose from. Checking out their website, you will find a variety of prints from different graphics, abstract photos and beautiful landscapes. I think I might have to redo some of the rooms in our house with the arrival of our new prints.

My favourite prints were the Love Warrior Fidelity print, which I think fits perfectly beside the Capo D’Opra print. The other two prints, Be Brave & Black Fade No1 you can find here.

Olen viime viikkoina pyöritellyt mieheni ja minun yhteisen työhuoneen sisustusta moneen kertaan. Desenion taulujen saapuessa asetelma vihdoin löytyi, kun sain laittaa Like the Ocean taulun työhuoneen hyllylle. Pakko muuten mainita, että Desinion toimitus oli aivan super nopea. Taulut olivat nimittäin kolmessa päivässä kotona.

Eteisessämme oleva Sydney juliste on itselleni erityisen rakas, sillä se muistuttaa kahdesta asutusta vuodestamme Australiassa. Monesti ohikulkiessani pysähdyn tutkimaan Sydneyn karttaa ja etsin aina vanhan kotikatumme. Olohuoneen taulut ovat olleet seinällä jo hieman pidempään, mutta ne ovat mieleeni vielä aivan yhtä paljon, kuin ne tilatessani olivat. Desenion laajan valikoiman taulut sopivat ihanasti yhteen muodostaen paljon erilaisia kauniita kokonaisuuksia.

Saan myös ilokseni tarjota teille lukijoilleni Desenion nettikauppaan alekoodin. Koodilla “veerahaapoja” saat 25% alennusta julisteista* 23.-25.10. välillä. *Alennus ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

This past week I have been constantly changing my mind on the interior decoration for my husband and our work office. With the arrival of Desenio’s prints, I was finally able to make up my mind as the “Like the Ocean” print was the perfect fit. And did I mention how fast they arrived to our house? Literally 3 days after ordering the prints, they arrived on our front door.

In our foyer, we have a print of Sydney, which is very special to us as we lived there for 2 years and its a reminder of all the good moments we had. Often times I stop when I walk past the print and I start looking at the map to find our old home and look at where we lived. The prints in our living room have already been up on the walls for a bit longer, but Im enjoying them just as much now as when we ordered them. I feel like the prints fit together so well creating a beautiful collage.

I have the privilege of offering my faithful followers a special discount code to Desenio’s webshop. With the code “veerahaapoja” you will get 25% of all prints from 23/25.10. *Side note, this discount does not apply to frames or prints from the handpicked/collaboration section.

VeeraSignature.png