First Impressions of Greece

 

Saavuimme Kreikkaan noin vuorokausi sitten, tarkemmin ottaen Lindoksen alueelle. Ensisilmäyksellä tykkään kovasti Lindoksen kauniista maisemista ja rauhallisista viboista. Mielestäni Lindos muistuttaa hieman Positanoa Italiassa, toki paljon pienemmässä mittakaavassa. Tämä on ensimmäinen kertani Kreikassa ja kreikkalainen ruoka, sekä ystävälliset paikalliset ovat yllättäneet minut positiivisesti. Kreikkalaiset osaavat tehdä omaa ruokaansa todella hyvin, ja sitä olemme syöneetkin jopa aamupalalla. Sää Lindoksessa alkaa taittua syksyyn samoin, kuin muualla euroopassa ja lämpötilat ovatkin olleen meille juuri sopivat 25 astetta. Kreikan saaret, kuin myös manner ovat kaikki varmasti hiukan erilaisia, mutta Lindoksen perusteella matkustaisin mielelläni kreikkaan uudestaan. Postauksen kuvat käytiin nappaamassa eilen illalla Lindoksen kaupungin yläpuolelta. Muitakin kuvia on varmasti luvassa myöhemmin, sillä minä ja mieheni olemme molemmat matkalla töiden merkeissä. Onko joku teistä lukijoista käynyt Lindoksella? Matkavinkit ovat nimittäin tervetulleita! Ihanaa viikkoa kaikille!

We’ve now been in Greece for a little over a day, specifically in the Lindos area. I really like this area as its a lot calmer than the rest of Rhodes. In some ways, Lindos reminds me of Positano in Italy, just in a smaller scale. This has been my first time ever in Greece, and the people and food of Greece has surprised me in a positive way. The Greek really know how to prepare food, and we have definitely dived deep into their culinary recipes as we’ve been having Greek food almost every meal. Lindos, like the rest of Europe, is heading into its Fall season and the temperatures have been perfect around 25 degrees each day. If the rest of Greece is similar to Lindos, I’d be more than happy to explore not only other islands but as well the mainland. The photos in the post were taken last night as we adventured to a lookout. We wanted to get a good view of the city of Lindos. There will be definitely more photos to come, as my husband and I are travelling here for work. Have any of you guys been to Lindos before? Im more than happy to hear any travel tips. Have a great week everyone!

VeeraSignature.png