Little Bay

 

Niin paljon kuin rakastankin asua Syndeyssä, yksi asumisen haasteista on ollut löyttää rauhallista 'tilaa' missä hengittää ilman ihmisvilinää joka puolella. Rakastan hetkiä, kun saan olla luonossa ihan rauhassa ilman turhia ärsykkeitä ympärillä.

Even though I love living in Sydney, one of the hardest parts is finding a calm and relaxing place, somewhere to just "be" in the midst of a busy city thats always moving. I always love the chance to be in the nature and get away from all life's crazy distractions.

Sydneyn talvi-ilmat on vihdoin takana ja viimein saa luvan kanssa vaihtaa villapaidat kesämekkoihin ja rantahattuihin. Viime Maanantaina suuntattiin Little Bay'hin viettämään vapaapäivää mieheni kanssa. Little Bay'stä on muodostunut yksi meidän suosikki biitseistä, se kun on niin rauhallinen verrattuna moniin muihin Sydneyn tunnettuihin turistirantoihin ja sijaitsee keskustasta vain pienen ajomatkan päässä.

Winter here in Sydney is finally over which means permission to switch sweaters to summer dresses and beach hats. Last Monday I adventured to Little Bay with my husband to enjoy a relaxing afternoon. Little Bay has become one of my favourite beaches here in Sydney, because its so relaxing and quiet compared to Sydney's more well known tourist beaches.

Itselleni yksi rentouttavimmista tavoista viettää vapaapäivää on luonnossa kaikessa rauhassa mieheni kanssa. Austraaliassa asuessa mikä voisi voittaa rantapäivää! Kuuma tuuli iholla ja meren kohina taustalla, ei kai sitä ihminen muuta tarvi.

For me one of the most relaxing ways to spend a day off is to be in the nature enjoying the peace and quiet with my husband. Living in Australia there is nothing better than a beach day! The heat of the sun on your skin and the ocean's sounds, what else do you need.

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu, ja parasta on, että lämpölukemat sen kun nousevat, sillä tällä puoliskolla palloa ollaan menossa kohti kesää! Yay!

I'm feeling refreshed and recharged to start a new week, and what's best is that the temperature's rising, and we are heading towards Summer! Yay!