HOLIDAY MODE

 

Tätä reissua olen odottanut pitkään! Vihdoin odotus palkitaan ja suuntaamme mieheni kanssa Uuteen Seelantiin lomalle pariksi viikoksi. Istun tällä hetkellä jo lentokentällä odottamasssa boarding kutsua ja samalla tutkin mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa Uudesta Seelannista. Lennämme Christchurchiin ja tarkoituksena on kierrellä etelä saarta niin laajalti kuin kahdessa viikossa ehtii. Vuokrasimme auton koko kahdeksi viikoksi, sillä se vaikutti toimivimmalta vaihtoehdolta kulkea ympäriinsä. Yritän päivitellä matkaamme instagramin puolelle mahdollisimman paljon ja kirjottelen tänne blogin puolelle vähän myöhemmin. Stay tuned!

Hyvää Keskiviikkoa kaikille! xx

This is one trip I have been waiting for a long time and finally my patience will be rewarded as my husband and I are waiting at the airport on our way to New Zealand. At the moment I am waiting for the boarding call, and researching everything I can about New Zealand. We'll be flying into Christchurch, and from there we will be travelling as much as we can around the South Island. We rented a car for the entire trip, as we thought it'd be the best way to get around and explore. I will try and keep you guys updated about our trip on instagram, so stay tuned and have a great Wednesday! xx