PICNIC BREAK

 
CentennialPicniccollage3.jpg

Arki kulkee välillä liian nopeasti eteenpäin kuluneita uriaan, ja välillä on todella virkistävää tehdä jotain viikkorytmistä poikkeavaa. Päätimme mieheni kanssa kesken viikon kiireitä lähteä picnicille ulos Centennial puistoon ja päätös tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Pysähtyessäni huomaan, miten juoksemmekin valtavaa vauhtia työ- ja kouluaskareiden, sekä kaiken muun hässäkän keskellä ja jotenkin ne tärkeimmät asiat, kuten treffit sekä laatuaika jäävät helposti aikataulun ulkopuolelle.

Tykästyin heti muutostamme lähtien siihen, miten vihreä kaupunki Sydney on. Asumme kahden valtavan puiston vieressä, ja yritänkin ottaa kaiken hyödyn molemmista irti käyden urheilemassa niiden kauniissa maisemissa.

Centennial puistossa aika vierähti todella nopeasti, kun pitkän ajan jälkeen meillä oli paljon puhuttavaa ja niin hauskaa, että emme malttaneet lähteä kotiin ennen kuin koko puisto oli pilkkopimeä. Oli todella virkistävää pitää pieni breikki ja viettää aikaa vain rauhassa jutellen. Ei varmasti jäänyt viimeiseksi picnic kerraksemme. 

Sometimes life can feel like its flying by so fast when your in a weekly routine, and its good to stop and do something different to spice things up. This week, amidst all the craziness, we decided with my husband to go and have a picnic in the middle of Centennial park. I am so glad we decided to do this because it was definitely much needed. When life gets so busy and full, its often the most important things that get neglected like date nights, and quality time your with husband. 

Ever since we've moved to Sydney, I have always appreciated and loved just how green this city is. We live in between two huge parks, Centennial & Moore Park, and we are often taking advantage of this by going running or taking bike rides.

Our time having a picnic went by so fast, I could tell we hadn't had a lot of quality time lately because we had just so much to talk about and catch up on. It was so fun to just take a break from life's routine, and just stop and enjoy being together. I could tell we were both enjoying the evening because we ended up staying as long as we possibly could, meaning we ended up biking in the dark home. Thankful that this won't be the last time!