7 RANDOM THINGS ABOUT ME

 

I'm so excited to finally release my very own lifestyle blog. This has been a dream of mine for years, but only until recently did I gather the courage to step out and actually do it. Can't wait to share my adventures and heart with you guys!

Pukeutumisen kannalta mielestäni syksy parasta aikaa. Silloin saa käärityä paksuihin villapaitoihin ja maihareihin, mutta ulkona pärjää kuitenkin ilman toppavarusteita.

Frendit tv-sarja on mun ehdoton suosikki jo vuodesta 2006. Oon katsonut kaikki jaksot läpi niin monta kertaa, että osaan vuorosanat unissanikin. En usko, että voin ikinä kyllästyä kyseiseen tv-sarjaan. Saatan pitää frendejä tv:ssä monesti auki, vaikka teen jotain aivan muuta, vain tekemään olon kotoisaksi.

Olen monessa asiassa “kaikki tai ei mitään” tyylinen persoona. Jos aloitan jotain haluan tehdä sen täysillä ja mahdollisimman nopeasti, tai muuten en halua tehdä sitä ollenkaan. Sama pätee myös innostukseen - Saatan innostua jostain asiasta sekunnissa, mutta innostus saattaa kadota aivan yhtä nopeasti.

Autumn is always the best time to dress up. You can cuddle up in your warm sweater, and rock your favourite boots, without having to be bundled up in a huge winter jacket.

Friends has been my ultimate favourite tv show since 2006. I have watched through each episode so many times that I know most of the lines off by heart. I don't believe I will ever get sick of it, sometimes I catch myself just having friends as background noise in my apartment while I do other things just to make me feel like I'm at home.

In a lot of areas of my life I am "all or nothing", thats just my personality. If I start something, I want to do it to the best of my abilities otherwise I just don't want to start it at all. The same goes for when I get excited about something new in my life, I might get super excited about something, but forget about it the next day.

Melkein poikkeuksetta otan aina oman kangaskassin mukaan ruokakauppaan. Yritän parhaani mukaan elää ekologisesti, mutta ollakseni rehellinen, en vaan tykkää, kun joka kaappi pursuaa muovipusseja.

Olen oppinut arvostamaan elämää ja sen laatua Suomessa sitä enemmän, mitä enemmän olen ulkomailla asunut. Puhdas ilma ja puhtaus ylipäätänsä ovat suomen valttikortteja. Se, että vettä voi juoda suoraan hanasta ja että lenkkipolulla pakokaasun savu ei täytä nenää on helppo unohtaa, kun se on arkipäiväistä.

Every time I go to the grocery store, I try my best to take my own canvas bag. I want to live a life where I care about our earth. But if I'm honest, its most likely that I just don't want my cupboards exploding with garbage bags.

I've learned to enjoy and appreciate the quality of life in Finland the more I've lived overseas. Clear air and the nature in Finland, trumps everything. The fact that I can just drink water straight from the tap, or go take a run in the nature without having to smell the fumes of cars, are easily taken for granted, because it can become so normal.

En tykkää ollenkaan limsoista, mutta olen addikstoitunut jääteehen ja sitä voin juoda vaikka litran päivässä.

Ihailen ihmisiä, jotka saavat minut ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta tai pistävät minut pohtimaan mielipiteitäni vielä keskustelun jälkeenkin. Tällaiset ihmiset haastavat minua muuttamaan pinttyneitä ajatusmallejani.

I really don't enjoy soft drinks, but I have become addicted to ice tea, I could easily drink a litre per day.

I love spending time with people who challenge me to see life in a different way, or inspire me to think about new ideas. These types of people often challenge my simple thinking.